به گزارش خبرنگار مهر، حسین علیپور ظهر پنج شنبه در حاشیه جلسه کارگروه فرعی ستاد استانی مبارزه با اثرات ناشی از خشکسالی مازندران در جمع خبرنگاران در ساری افزود: ترمیم خشکسالی در استان بسیار دیربازده و در برخی موارد غیر قابل بازده خواهد بود.
وی خاطر نشان کرد: برای جبران و مقابله با بخشی از خسارتهای ناشی از خشکسالی مدت چرا از 100 روز به 65 روز کاهش یافته است.
مدیر کل منابع طبیعی مازندران منطقه ساری با اشاره به اینکه اثرات زیانبار ناشی از خشکسالی در مراتع و عرصه های طبیعی همچنان مشهود و برقرار است، تصریح کرد: عرصه های طبیعی خسارت دیده به سختی قابلیت احیاء شدن را دارا خواهند بود.
علیپور با بیان اینکه اجرای عملیات آبخیزداری و آبخوان داری، چرای زود رس و ایجاد استخرها و تانکرهای بزرگ برای سال آتی زراعی می تواند در صدد برون رفت از خشکسالی در مراتع موثر باشد، یادآور شد: برای ساماندهی و بازسازی مراتع استان به 9 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
وی با اشاره به اینکه بر اثر خشکسالی 60 درصد عرصه های جنگلی زیر 15 سال که معادل 9 هزار هکتار است به میزان 50 تا 100 درصد خسارت دیده است ، گفت: اجرای عملیات واکاوی و نوسازی جنگل های استان به چهار و نیم میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.
علیپور با بیان اینکه به طور میانگین هفته ای چهار تا پنج حریق در جنگلهای استان رخ می دهد بر ضرورت استقرار دو ایستگاه اطفاء حریق در استان تاکید کرد و گفت: ایجاد دو ایستگاه اطفاء حریق در مازندران 900 میلیون تومان اعتبار نیاز دارد.
نظر شما